Den 7:e oktober 2009 förändrades mitt liv för alltid. Då blev jag mamma till en ängel.

Jag var gravid i v 18 när vi fick veta att vårt barn hade en dödlig missbildning - anencefali.

Smulan - för alltid älskad och saknad






♥ Den 11 februari 2011 kom hon äntligen, vårt lilla mirakel. En livs levande liten flicka vid namn Vilma ♥




tisdag 3 maj 2011

Klänningar

Nu har både Vilma och jag hittat klänningar till dopet. För Vilmas det i och för sig ganska lätt, där är det ju dopklänning som gäller. För mig var det värre. Har letat runt hela stan efter en klänning utan att hitta något som föll mig i smaken. Igår var jag och mamma hemma hos mormor för att titta på dopklänningen. I samma garderob hängde en jättesöt klänning som mamma tyckte jag skulle prova. Det blev kärlek direkt. Den är aningen tajt i midjan så några raska promenader skulle nog inte sitta i vägen innan dopet. Enda problemet är bara att jag inte kan hitta några skor som passar till klänningen. Vad har man för färg på skor till en ljusgrå klänning? Tips mottages tacksamt!
Det roliga med det här är att både jag och Vilma kommer att ha klänningar på oss som är sydda av mormor. Dopklänningen sydde hon till min äldsta mosters dop för 55 år sedan, den har använts vid alla dop sedan dess. Vilma blir barn nummer 11 att döpas i den. Klänningen som jag ska ha sydde mormor när hon var ung. Den har bland annat burits på ett casino i Monaco. Känns roligt att vi båda har klänningar med lite historia bakom.


4 kommentarer:

  1. OJ så fina!!Så kul med lite historia på klänningarna.Men vita skor passar ju till din klänning,elr rosa samma färg som blommorna på klänningen om man gillar det.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Hittade tillslut ett par gråa skor idag som jag tror kommer passa.

    SvaraRadera
  3. Oh, vilka vackra klänningar. Så fina ni kommer vara!

    Kram

    SvaraRadera