Den 7:e oktober 2009 förändrades mitt liv för alltid. Då blev jag mamma till en ängel.

Jag var gravid i v 18 när vi fick veta att vårt barn hade en dödlig missbildning - anencefali.

Smulan - för alltid älskad och saknad






♥ Den 11 februari 2011 kom hon äntligen, vårt lilla mirakel. En livs levande liten flicka vid namn Vilma ♥




onsdag 2 juni 2010

Stackars Felix

Möttes imorse av en ynklig katt som tappade mängder av päls och varken ville äta eller dricka. Han ville bara ligga ifred och sova. Inte alls likt honom. Det visade sig efter en liten stund att han inte ville stödja på ena bakbenet.

Ringde till vår veterinär som lyckades klämma in oss i slutet av en egetligen redan fullbokad dag. Underbara Maria, ställer upp i alla lägen fastän hon egentligen inte har tid!

Det visade sig efter en rakning av benet att han hade två rejäla bithål precis vid leden. Själva leden hade tack och lov klarat sig, men han hade fått en otäck inflammation. Väldigt ovanligt att en inflammation kommer så fort enligt veterinären, men det händer. Självklart är det MIN katt som får så. Har ingen vidare tur när det gäller mina djur...

Felix fick i alla fall sy ett stygn på det ena såret. Det andra måste hållas öppet tills inflammationen gått ner. Nu blir det 10 dagar med sårtvätt, antibiotika och smärtstillande. Sen ska det vara bra igen.

Stackars Felix har knappt hunnit hämta sig från "äventyret" i våras. Nu har han förmodligen varit i slagsmål med en annan katt och blivit biten i benet.

2 kommentarer:

  1. Lilla skrutten då!! Hoppas han piggar på sig snart..

    SvaraRadera
  2. Tur att ni fick komma till veterinären så fort.
    Bra jobbat! Fast det blir ju ett pass med behandlingen men vad gör man inte......
    Lycka till från Lena

    SvaraRadera