Den 7:e oktober 2009 förändrades mitt liv för alltid. Då blev jag mamma till en ängel.

Jag var gravid i v 18 när vi fick veta att vårt barn hade en dödlig missbildning - anencefali.

Smulan - för alltid älskad och saknad






♥ Den 11 februari 2011 kom hon äntligen, vårt lilla mirakel. En livs levande liten flicka vid namn Vilma ♥




fredag 30 juli 2010

11+5 - Inskrivning!

Så, nu är vi officiellt inskrivna hos barnmorskan igen! Känns underbart att ha tagit ytterligare ett steg i rätt riktning. Magnus är tyvärr fortfarande sjuk så jag fick klara av inskrivningen själv. Av alla veckor på ett år så valde han att vara sjuk just denna vecka, snacka om dålig timing! Nu har han missat både ultraljudet och inskrivningen.

Inskrivningen gick i alla fall bra. Var jättemodig och vågade ta blodprovet i armen fastän min man inte var med. Mycket stolt! Var visserligen en aning skakad och rejält svettig efteråt, men jag gjorde det! :)
Alla prover som hon fick svar diekt på såg jättebra ut, urinprovet var bra, sockret var bra och blodvärdet var jättebra enligt henne. 145 hade jag, ska tydligen vara ett riktigt bra värde, skönt! Om jag inte hör något från henne inom en-två veckor skulle de andra provsvaren ocskå vara bra. Bara att vänta och se alltså.

Vi bokade även tid till RUL, 16/9 blir det. Längtar faktiskt, känns inte alls lika läskigt som det här senaste ultraljudet gjorde. Hoppas bara att Magnus håller sig frisk den gången. En vecka efter RUL ska vi få träffa barnmorskan igen. Då ska vi lyssna på Loppans hjärta och boka ett nytt ultraljud med specialistläkaren som ska göras i v 22-23 ungefär.

På söndag är v 12 avklarad, då går jag in i v 13! Känner mig förvånansvärt lugn just nu. Vi är ju fortfarande inte "på den säkra sidan", men det känns riktigt bra. Hoppas det får fortsätta så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar